NIEUWE GELUIDEN

 

Beste lieve iedereen,

nieuwe lente, nieuw geluid….heel stiekem komt de hop weer de grond uit geslingerd en het gras moet nodig weer gemaaid, als alle herfstbladeren er af zijn getoverd, dat wel.

tijd dusss vooohooor nieuwe recepten om de blinkend gepoetste katzwijmbierflesjes weer te vullen!!

Vorige brouwdag hebben brouwers A & B flink geëxperimenteerd met een milk stout die nu staat te vergisten en een IPA, verrijkt met koriander en sinaasappel. dat klinkt alvast exotisch en we krijgen prompt zin in de zon. aankomende zondag gaan brouwers S & S aan de slag met respectievelijk een bok- en witbier. kort maar krachtig. en heul erg lekker. ondertussen zijn verse Heart of Gold en Little Green Bag weer te drinken.

aan dat witbiertje kleeft trouwens een verhaal… want…. volgende brouwdag (13 mei) is er een de witbierproefdag in de Katzwijm Studio met witbieren van meerdere brouwerijen uit de bollenstreek. volgend bericht veeeeel meer hierover maar nu weet je alvast dat je die brouwdag ook niet mag missen!

 

deze ook niet. we hebben muziek!! LEWSBERG komt deze zondagmiddag 8 april langs in KatzwijmStudioCafe voor een muzikale aankondiging van het voorjaar. en hun nieuwe single!! en een nieuw geluid met nieuwe drummer! hun waanzinnig coole debuutalbum (wordt officieel gepresenteerd tijdens motel mozaique 19-22 april (K)), die klinkt als Ought op z’n meest stuwend, of als Mark E. Smith in z’n hoogtijdagen natuurlijk, met een groove die in het spoor van The Velvet Underground doorjakkert. Telkens zit er een spanning in de nummers: het zijn piekfijne songs, maar er zit altijd ook iets dreigends in, zoals die steeds heftiger piepende gitaarsolo in “Terrible” (3voor12.nl)

 

De deuren van Katzwijm Studio gaan open om 15.00 en ergens tussen 16.00 en 17.00 speelt LEWSBERG. Om 18.00 is er een hapje eten en om 19.00 gaan de deuren van het brouwhok weer dicht…

Wees op tijd, niet te laat, vol is vol en neem wat poet mee voor de band! (We rekenen geen entree hoor maar een kleine donatie voor deze waanzinnig coole band uit Rotterdam zouden we zeer waarderen :))

 

een ferme handdruk van

de katzwijmbrouwers

 

 

 

 

 

 

open brouwdagen

zijn er elke 2e zondag van de maand

 

8 april

met LEWSBERG

 

13 mei

met DaanOvergoor

witbierproefdag

 

10 juni

met Second

December

 

de openbrouwdagen zijn voor iedereen, je bent welkom

van 15.00 tot 19.00

in de Next To Jaap studio/Katzwijm Studio

Jacoba van Beierenweg 134b

Voorhout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

de katzwijm bieren

 

 

 

BOMBAY . . . pale ale > 6.2%

SABOTAGE . . . black ipa > 6,4%

LITTLE GREEN BAG . . . ipa > 6,3%

HEART OF GOLD . . . tripel > 7,9%

GOOD VIBRATIONS . . . dipa > 7,6%

ZIJ GELOOFT IN MIJ . . . pilsner lager > 5,8%

BOHEMIAN RECIPE . . . usa wheat > 5,4%

STRAWBERRY FIELDS . . . fruitbier > 5,2%

AT THE HOP . . . dipa > 6,6%

DARK RIDER . . . porter > 5,4%

I SEE A DARKNESS . . . stout > 8,2%

RED RIVER ROCK . . . dubbel >. 7,5%

OLALALA . . . dubbel > 7,9%

VOODOO CHILE . . . tripel > 9,3%

JE VEUX L’AMOUR . . . tripel > 9,0%

PSYCHO CANDY . . . braggot > 15,8%

NO 1 . . . superior ale