studio


Next To Jaap


 "Waarom hoor ik niks?!"


Wie ooit in de Next To Jaap studio zijn plaat heeft laten opnemen door Corno Zwetsloot zal zich deze uitspraak wellicht herinneren...


In ruim 20 jaar tijd heeft hij met veel passie en gedrevenheid een unieke studio opgebouwd midden in de bollenvelden. Compleet gevuld met een speeltuin aan microfoons, pedalen, versterkers, effecten en instrumenten. Volledig analoog ingericht met alle digitale mogelijkheden. Akoestisch picobello in orde. 


Next To Jaap was zijn domein, de plek waar Katzwijm is ontstaan, het label en het lekkere bier. Waar hij als dwarse producer en autodidact technicus heel veel waanzinnige bands uit binnen- en buitenland op 2" tape heeft gezet en met zijn band Space Siren vele vele uren heeft gesleten en mooie platen heeft gemaakt.


Corno heeft Next to Jaap, na zijn dood, overgedragen aan zijn vriendin Ineke Duivenvoorde. Samen met technici/producers Tammo Kersbergen & Floyd Atema en een stel goede vrienden, zorgt zij ervoor dat  de studio blijft voortbestaan.

Deze bijzondere plek waar het om muziek draait en het goed hebben met elkaar. Waar gedrevenheid en passie met een goede dosis lawaai op band of harde schijf kan worden gezet. Opnemen, mixen, masteren, alles.


Next to Jaap, begeistert door Katzwijm is

Katzwijm Studio.


Wees welkom!


Katzwijm Studio 

is te boeken voor volledige  albumproducties.

Ook is de ruimte te huur over demo- en oefensessies.

Dit alles voor uiterst schappelijke prijzen.


check voor meer info

en het laatste nieuws: